|
www.elsiea.org Matrimoniale El si Ea - casatorii, prietenii, relatii serioase
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
nusa Guest
|
Posted: Tue Aug 07, 2007 4:25 am Post subject: greu de suportat |
|
|
Dupa 2 ani de relatie pot spune ca doar 3 luni au fost frumoase alaturi de prietenul meu. Consuma mult alcool si mai rau, m-a inselat de n-spe ori. Acum ne-am despartit, dar faptul ca suntem colegi de serviciu ma face sa-mi aduc aminte de el chiar si cand nu-l vad. toti prietenii imi spun sa incerc sa uit, dar nu pot. Este singurul om care m-a facut sa inteleg ce este iubirea. Cum sa-l uit??
multumesc anticipat . Nusa. |
|
| Back to top |
|
 |
elsiea_admin Site Admin

|
Posted: Tue Aug 07, 2007 7:58 am Post subject: Re: greu de suportat |
|
|
Buna Nusa
... as completa spunand ca "tipul" a fost si cel care te-a facut sa suferi foarte mult. Nu cunosc tehnici de stergere a memoriei dar iti propun sa intelegi de ce ai acceptat o relatie cu el. De cate dovezi ai avut nevoie ca sa intrerupi aceasta relatie? Prezenta lui in acelasi spatiu de lucru nu-ti permite desprinderea.. A gasi un alt serviciu poate fi o solutie in rezolvarea problemei tale, dar nu e simplu, si nici nu e singurul pas pe care 3buie sa-l faci.
Iesi in oras cu prietenele, incearca sa-ti petreci cat mai frumos timpul liber si CAUTA_TI UN NOU PARTENER.  _________________ degeaba 'nvatz porcu' sa cante... pierd timpu' shi enervez shi porcu' |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|